Listat e Postimit

Note

You can search all of the MapServer lists at once by using Nabble’s MapServer Forum.

mapserver-përdorues

Mapserver-përdorues është mjeti kryesor për përdoruesit Mapserver dhe e zhvilluesve për të shkëmbyer ide e aplikimit, të diskutuar përmirësimet e mundshme të softwarit, dhe të bëni pyetje.

 • Abonohu në mapserver-përdorues

  Për tu regjistruar për vizitën mapserver-përdorues listserv http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-users. Më vonë mund të ndryshoni informacionin e abonimit tuaj ose të lëni listën në këtë faqe interneti.

 • Dorëzimi Pyetjeve në mapserver-përdoruesve

  Për të paraqitur pyetje të listserv mapserver-përdorues, së pari bashkohu me listën duke ndjekur procedurën e regjistrimit më lart. Atëherë postoni pyetje në listë duke dërguar një mesazh të postës elektronike për të mapserver-users@lists.osgeo.org.

 • kërko Arkivat

  All MapServer-Users archives are located in http://lists.osgeo.org/pipermail/mapserver-users/. Searching the archives is best done with Nabble.

mapserver-dev

Një listserv veçantë është në dispozicion për zhvilluesit e MapServer. Ajo është menduar të përdoret nga individë që punojnë në kodin burimor dhe formatin e bibliotekave që kanë të bëjnë për të diskutuar çështje që nuk do të jetë me interes për të gjithë ampserver-përdorues listserv.

 • Abonohu në mapserver-dev

  Për të abonuar në mapserver-dev listserv vizito http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-dev, shkruani adresën e e-mailit tuaj, emrin, dhe për të krijuar një fjalëkalim dhe klikoni regjistrohu. Më vonë mund të ndryshoni informacionin e abonimit tuaj ose lëni listën në këtë faqe interneti.

 • Dorëzimi Pyetjeve në mapserver-dev

  Për të paraqitur pyetje të listserv mapserver-dev, së pari bashkohu me listën duke ndjekur procedurën e regjistrimit më lart. Atëherë postoni pyetje në listë duke dërguar një mesazh të postës elektronike për të mapserver-dev@lists.osgeo.org.

 • kërko Arkivat

  All MapServer-Dev archives are located in http://lists.osgeo.org/pipermail/mapserver-dev/. Searching the archives is best done with Nabble.

mapserver-shpall

MapServeri-njofton listserv është përdorur për të njoftuar përditësime të softuerit MapServer apo çështje të sigurisë. Kjo është një listë vëllim shumë e ulët në trafik.

 • Abonohu në njoftimet-mapserver

  Për tu abonuar në MapServer-lajmëro listo vizitë http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-announce dhe hyni në informacionin e abonimin tuaj. Më vonë mund të ndryshoni informacionin e abonimit tuaj ose të lëni listën në këtë faqe interneti.

  Note

  If you are subscribed to the mapserver-users listserv, you need not subscribe to mapserver-announce: all messages sent to mapserver-announce are also copied to mapserver-users.

 • Dorëzo Pyetjet në njoftimet-mapserver

  Llistë postimesh mapserver-lajmëro është “vetëm për lexim” - abonentë nuk lejohen të postojnë në këtë listë.

mapserver-commits

The mapserver-commits listserv is used to share details of MapServer source code commits that are made to the main MapServer repository. It is a read-only list.

 • Subscribing to mapserver-commits

  To subscribe to the mapserver-commits listserv visit http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-commits and enter your subscription information. You can later change your subscription information or leave the list at this website.

 • The mapserver-commits mailing list is “read only” - subscribers are not permitted to post to this list.

MapServer lista e emaileve në gjuhë të tjera nga Anglishtja

 • MapServer-DE (Gjermanisht)

  Note

  Ju lutem dërgoni një shënim në listën mapserver-dev në qoftë se ju e dini të ndonjë listë tjetër MapServer në gjuhë të tjera.

Shkarkimi listës arkivës

MapServer-Përdorues dhe MapServer-Zhvillues listat e postimeve janë migruar në listën e serverit riOSGeo. Një nga përfitimet e këtij migrimi është se ju nuk ju duhet një llogari për të shkarkuar ose lexuar këto arkiva. Për të hyrë në arkivat MapServer, thjesht drejtoni shfletuesin tuaj për të http://lists.osgeo.org/pipermail/mapserver-users/ dhe shkarkoni dokumentet gzipped ose klikoni ne lidhjen. Për arkivat MapServer-Zhvillues, shkoni tek http://lists.osgeo.org/pipermail/mapserver-dev/.